Categoría: Noticia

ADAPTA és una plataforma web destinada a fer de pont entre dos camps: la literatura i l’audiovisual. L’objectiu principal és posar en contacte les persones que treballen en el món literari —autores, autors i editorials— i les que formen part del món audiovisual, en especial, les productores, els i les guionistes, les cadenes de televisió i les plataformes digitals. La plataforma està gestionada per Nautilus: Gestió Cultural i Comunicació i compta amb la participació de l’Institut Valencià de Cultura.

La plataforma oferirà als participants de la jornada ‘ADAPTA Literary Market’, que és celebra el 24 de novembre de 2021 a València, una subscripció gratuïta d’un any per tal que els seus projectes puguen tindre visibilitat i possibilitat de negoci, de manera que les productores, les cadenes i les plataformes puguen trobar-hi projectes susceptibles de ser adaptats.

Els projectes que s’hi presenten romandran en la plataforma web, a través de la qual es podran inscriure més empreses interessades a conèixer-los. L’objectiu és anar incorporant, a poc a poc, autors i editorials que formen un mercat col·laboratiu que potencie el sector de les adaptacions literaries.

 

ADAPTA MARKET, un mercat en línia que ja és una realitat

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència d'usuari Acceptar Més informació