ADAPTA MARKET

Què és?

ADAPTA MARKET és una plataforma web destinada a fer de pont entre la literatura i l’audiovisual, per tal de potenciar el sector de les adaptacions literàries a la pantalla. L’objectiu principal és posar en contacte a les persones que treballen en el món literari i a les que formen part del món audiovisual. Si treballes en el sector literari, pots registrar una obra i buscar professionals de l’audiovisual que t’ajuden a desenvolupar-ne l’adaptació. O, si formes part del món audiovisual, pots buscar l’obra perfecta per a dur a terme el teu nou projecte. A través del MARKET podràs fer tot això i més. El MARKET funciona com una mena de catàleg en què els agents interessats a buscar una nova història poden trobar la que més s’ajuste al seus interessos.

Com funciona?

D’entrada, has de crear-te un perfil en la plataforma. Només cal que et dones d’alta amb el teu correu electrònic i una contrasenya. A partir d’aquest moment, podràs accedir al MARKET i començar a crear-te una xarxa de networking.

Si eres un autor o una editorial podràs pujar la teua obra a la plataforma, en què se’n crearà una one page, és a dir, una fitxa pública per als participants del mercat. En la fitxa apareixeran tots els filtres que hages triat a l’hora de registrar l’obra: des del gènere literari fins al públic a què va dirigida. Aquesta activitat és de pagament.

Si eres un professional de l’audiovisual tindràs accés a totes les obres del mercat. Hi ha diverses maneres de buscar la que més t’interesse. D’una banda, a través del cercador, pots filtrar els resultats segons el gènere narratiu, el gènere audiovisual, el format a què es pot adaptar o el públic a què va dirigida l’obra. D’altra, a través de les etiquetes que apareixen en cada fitxa, pots triar la temàtica de les històries. Aquesta part és gratuïta. Si vols accedir a continguts exclusius, t’hi hauràs de subscriure.

Subscriu-t’hi

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència d'usuari Acceptar Més informació