Categoría: Noticia

Organitzada per l’Associació d’Editorials del País Valencià i per l’associació Nautilus Gestió Cultural i Comunicació, en col·laboració amb la conselleria de Cultura, Educació i Esport, l’Institut Valencià de Cultura i el ministeri de Cultura i Esport, la jornada es va celebrar el passat 24 de novembre. Aquesta trobada està destinada a teixir llaços entre els i les professionals del món literari i els qui formen part del món audiovisual per tal de potenciar el sector de les adaptacions literàries.

A la jornada d’enguany, s’hi van presentar 15 projectes, dels quals es van triar 8 de tot mena, des de novel·la fins a biografia o teatre. Més de 20 professionals del sector audiovisual, entre els quals hi havia productores, guionistes i directors de contingut, van acudir a la cita per tal de crear sinergies amb els i les autores dels projectes i els editors i les editores encarregats de dur-los a terme. De matí es van fer els pitch dels projectes i de vesprada van tindre lloc les reunions individuals entre els professionals literaris i els audiovisuals.

En la inauguració de l’esdeveniment, la secretaria de Cultura del govern valencià va anunciar una nova ajuda per a adaptar obres literàries valencianes a la pantalla. L’ajut consisteix en set ajudes de cinc mil euros per a elaborar un guió per tal d’adaptar una obra literària original valenciana.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència d'usuari Acceptar Més informació